Search

Anaokulu Eğitim Sistemimiz

0-6 yaş dönemi, öğrenmenin en yoğun olduğu, temel alışkanlıkların kazanıldığı ve zihinsel yeteneklerin hızlı bir biçimde gelişip biçimlendiği dönemdir.

Doğan Kolejinde erken çocukluk dönemi eğitimimizi planlarken önceliğimiz çocukların merak duygularını geliştirmek, öğrenme konusundaki motivasyonlarını yükseltmek ve onlara öğrenme heyecanı aşılamaktır.

Çünkü bilgiye giden yol meraktan geçer. Hedefimiz çocuklarımızın öğrenirken aktif olan, soru soran, fikirlerini ortaya koymaktan korkmayan, kendi fikirlerini savunabilen öğrenciler olarak yetişmesini sağlamaktır.

Anaokulu

İlkokula Hazırlık

Anaokulu eğitiminin gayesi öğrencileri önlerinde uzanan eğitim öğretim yıllarına hazırlarken onlar için gerekli donanımları vererek öğrenme ile ilgili hayatlarını kolaylaştıracak kazanımlara sahip olmalarını sağlamaktır.

İlkokula hazırlık programı sadece hazırlık sınıfı öğrencilerimizin günde bir ders süresi katıldığı bir çalışmadır.

Amacımız öğrencilerimize okumayı öğretmek değildir. Çocuklarımızın Psikososyal, Psikomotor gelişimlerini hızlandırmak, öğrenme ile ilgili merak, araştırma, üretme, kendilerini rahat ifade edebilmelerini sağlamaktır.

Bu eğitim, konularında uzman öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize verilmektedir.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Çizgi çalışmaları, kitap çalışmaları sayısal kavramlar deney, inceleme proje ve sunum çalışmalarının yer aldığı bu program aile katılımı, gezi gözlemler, dikkat, ritim çalışmaları ve diğer eğitsel materyallerle desteklenmektedir.